Баннеры

28 марта 2015 г.

Дєдушка на Volkswagen South of Ukraine Fashion Days. Часть 1

Доброго часу доби, в залежності від того коли Ви читаєте цю статтю. Дедушка діко ізвіняєцця за то, шо він так неспадьованно пропав. Ну були трабли з городом та з худобою. Но дєдушка всьо же оптімістічно надєєцця шо ви меня простіте. І як вибачення ловіть цю новину.


Ну шо вам сказать, був я значіт 27 березня на першому дні Volkswagen South of Ukraine Fashion Days, які проводяться уже в п’яте.

Дєдушка був в тренді – у кілтє і у яскравій кацабєйкі з діванної обівки + шузи корічнєві та італьянський чумадан, ну то таке...


Дєдушка не буде крівіть душою, дуже був радий с приводу того, шо єго появлениіє на етом міропріятії було замєченим.


Ну та хфатіт уж обо мнє, поринемось у високу моду, - хоча, чесно сказать у дєдушкіного хфатографа аж кадрів не фатіло, шоб запєчатлеть мєстній бомонд.








Ну почнемо з того, шо у етому автосалонє собралася фся богЄма міста Миколаїва, ну можливо і не фся, дєдушка тільки-но вийшов в люди, так шо єщьо не фсіх знаєть.



А зара для затравки вам декілька світлин з колекцій








Не скажу що дєдушка пєрєсмотрєл фсе коллєкції. Ну, по-перше, все трішки затягнулось… (і це не провина організаторів, просто на єтіх мєропріятіях, нєкуда спешить). А по-друге дєдушка живьот дуже далеко і нужно було до 12ти бути в дома. Нє єто не асоціяціі з Попелюшкою, яку дєдушка, до речі, посмотрєл з ранку і вподобав; а річ у тім що до дванадцяти треба було вкрай нагодувати свиней. Але дєдушка не відит в етом проблеми, так як тенденції були на лицо. І недосмотрєниє коллєкцїї він прокоментіруєт дістанционно.


Старенькому дєдуле удалось взять інтерв’ю у відвідувачів і у організатора Volkswagen South of Ukraine Fashion Days Алєксандри Волковой. Але це пізДніше.
Статтю дєдушка пішет, нє сомнєвайтєсь, но для єтого нужен час, тім більш шо єщьо сєгодня де душка ідьот на второй дєнь, і только послє етого дєдушка составіт полносттю картіну, о фактурє, сілуєтах, цільності коллєцій та трендових тканюшках.


Так шо затаїв диханіє ваш дряхлий, но бодрий, «совецкій закройщік», отправляється за новими впєчптленіями. Будьте бадьорими і абізатєльно модними.


P.S. Совет от дєдушкі. Перед показом треба трішки заправіцця(необов'язково бехєровкой, як дєд), щоб дивитись на єто хорошими, гарними очіма.


Як фсегда ваш прєданий дєдушка Юбер Гальянович. 

0 коммент.:






Отправить комментарий