Баннеры

22 марта 2015 г.

Як завалити сессію?

Якщо вам важливий сенс, якщо вам важливе ґрунтовне пояснення того, навіщо написана ця стаття, якщо ви шукаєте тут прихований зміст і намагаєтесь прочитати message поміж рядків, не читайте далі. Ви нічого подібного тут не знайдете. 
























Ця стаття не для тих, хто вкладає у зміст слова «свобода » можливість простоговигукування різноманітних гасел на мітингах та виказування своєї «незалежної» думки іншим «незалежним» громадянам «незалежної» країни, ця стаття, радше, для тих, хто вважає, що він і його матеріальне життя – це, дійсно незалежна від різноманітних зовнішніх чинників та впливів, раціональна одиниця. Тож, якщо ви не проти, я перейду до самої суті. За великим рахунком є два способи «завалити» сесію: стандартний і нестандартний. Зі стандартним все зрозуміло, впродовж триместру ви з’являєтесь у ВУЗі, максимум, декілька разів, нічого не вчите цей час, займаєтесь, відверто кажучи, дурницями, приходите не екзамен довикладача і, звісно, нічого йому не можете відповісти по темі. Все. Поздоровляю! Ви «завалили» сесію найбанальнішим та найнуднішим способом, яким тільки можна було це зробити. 



Що ж до нестандартних способів, тут все набагато цікавіше і так насправді, то все залежить лише від вашої фантазії та креативності. Обмежувати вас я не хочу і не можу. Наведу лише декілька прикладів: 
- Ви можете купити ліцензований альбом групи «PinkFloyd» «TheDarkSideoftheMoon», повністю його прослухати, зрозуміти, що такі поняття, як «гроші», «час» та інші матеріальні цінності – це лише відносні поняття, ілюзія, фантом, перетворитись на мандрівного філософа і подорожуючи Україною, а потім і світом, осягати справжній сенс свого життя. Через подорожі, часу на відвідування лекцій у вас не буде, а тому і сесію ви не здасте. 
 - Ленін колись казав:«З усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Ви сміливо можете вірити словам великого вождя пролетаріату. Влаштуйтесь на роботу у найближчий пункт відеопрокату, у своєму місті, переглядайте весь вільний час якомога більше різноманітних стрічок, читайте про кіно, думайте про кіно і, можливо, через десяток років ви перетворитесь на ексцентричного режисера з видатними пізнаннями у сфері кіно, що отримав нагороду «Оскар» за сценарій до расово-толерантного фільму, у якому слово «нігер» використовується 113 раз. Звісно, про жодну сесію тоді вже не буде й мови. Ви будете неперевершеними, а молодь сліпо слідуватиме вашому життєвому прикладу, влаштовуючись на роботу, так само, у салони відеопрокату, у своєму місті. 
- Приходьте на всі пари, записуйте всі лекції, робіть семінари, вчіть все, що дає вам викладач . А в день екзамену, купіть квитки на потяг і відправляйтесь до Львова на фестиваль «JazzBez», що проходитиме там з шостого по п’ятнадцяте грудня. Ви повернетесь з незабутнім букетом вражень і «не зарахованою» сесією. Але,чи варте воно цього, вирішувати вже не мені. 



Ось і все. Тобто, перелік, звісно, можна продовжувати, але я не вважаю це за потрібне. Ті, кому це потрібно і так знайдуть свій креативний спосіб «завалити» сесію або підуть шляхом більшості і просто не будуть ходити на пари, але, на мою думку, студентським життям ліпше насолоджуватись все-ж-таки зі стипендією у кишені. Тож, навчайтесь, шановні, але робіть це вкрай обережно і з розумом.

Автор - Артур Зайонц

0 коммент.:






Отправить комментарий