Баннеры

21 марта 2015 г.

Мистецтво напохваті

Ми підготували для вас та ваших електронних друзів найяскравіші та найкорисніші додатки та гаджети, завдяки яким ви завжди будете поруч із мистецтвом!



























Цікаві додатки для вашого смартфону та планшету
Paper 
Це найпростіший, красивий і популярний в світі інструмент для творчості на iPad. На його сторінках легко створювати схеми, начерки, нотатки або ілюстрації, а потім ділитися ними в мережі. Додаток було завантажено вже понад 1,5 мільйонів разів .Цей додаток спонукав до створення його користувачами понад 7 мільйонів шедеврів. 



AdobeIdeas 
Цей додаток буде справжньою знахідкою для художників, ілюстраторів і дизайнерів. Він дозволяє створювати векторну графіку професійної якості. Програма містить велику кількість параметрів, кистей, чутливих до тиску. Більш того, вона здатна підтримувати ваші дані на х хостингуAdobeCreativeCloud і передавати будь-які проекти, над якими ви зараз працюєте, прямо на мобільний пристрій. 


RealGuitar 
З цим додатком гітара завжди буде у вас під рукою. Вибравши акорди і розмістивши їх на дисплеї смартфона, ви просто натискаєте на необхідний, перебираючи при цьому струни. Також можете включити режим, в якому буде відображатися гітарний гриф. В цьому випадку доведеться затискати все самостійно. Простий і зручний інструмент для тих, хто вміє грати на гітарі або хотів би навчитися. 



 Гаджети

Малюнок в повітрі? З ручкою 3d це можливо!Сучасні технології не знають кордонів. Здавалося б, що потрібно для створення звичайного малюнка? Олівець і папір. А ось для інноваційної тривимірної картинки достатньо одного гаджета - чарівної ручки 3d-pen, а полотном послужить ... повітря! Такий дивовижний handmade-інструмент відмінно розвиває просторове мислення. У якості чорнил цей дивовижний гаджет використовує ABS або PLA пластик. Малюнки, зроблені за допомогою 3Doodler, практично оживають, вражаючи глядачів своєю реалістичністю. Застосування таких високих технологій в дизайні відкриває великі можливості. 




































SamsungGalaxyNote 10.1 Новий планшет можна використовувати замість традиційних мольберта і кисті. Створити черговий шедевр накшталт "Квадрата" Малевича, написати шаржі або скласти аплікації з фрагментів можна за допомогою електронного пера S Pen. З роздільною здатністю дисплея 1280 на 800 пікселів і глибиною в 16 мільйонів кольорів є можливість промальовувати найдрібніші деталі. 



Sperling Heavyweight Turntable 
 Вініловий програвач. Схилися перед обличчям прабатька всіх вінілових вертушок! З цим сяючим монстром улюблені платівки можна слухати як в стерео-, так і в моно режимі. Переконайся тільки, що знайдуться колонки відповідно ньому. І в кімнаті непогано було б зробити ремонт. Та й тобі б підстригтися.  
























Автор - Микола Васильченко

0 коммент.:






Отправить комментарий