Баннеры

20 марта 2015 г.

Задаєшся питанням "Де провести вихідні"? Тобі сюди!

У місті Миколаєві існує велика кількість кафе, ресторанів та місць, де можна відпочити, але проблема в тому, що всі ці місця в основному зорієнтовані на дорослу публіку. І тому кожен вечір та кожні вихідні особисто переді мною як перед студенткою постає одна й та сама проблема: куди піти та де провести час? Нажаль, з цим тяжким питанням стикається майже вся молодь нашого міста. Але не все так погано, все ж таки є пару чудових альтернативних місць проведення часу для студентів. 

























Сінема Кафе 
Сінема Кафе представляє собою дуже маленьке, але надзвичайно затишне місце, де можна зібратися з друзями та весело провести час. Кафе знаходиться на вулиці Спаській, 45, за квітковим ринком. Особливість полягає в тому, що там дуже спокійна, неформальна обстановка, можна пограти в настільні ігри або ікс бокс. Ще однією перевагою є те, що вай фай працює дуже швидко. Також у кафе проводяться перегляди фільмів та турніри з покеру. А якщо ви зголоднієте або захочете трохи перекусити, то зможете випити дуже смачного чаю та скуштувати різні тістечка та печиво, ціни на які, звісно, відповідають студентському бюджету. 



Грифель
 Грифель - затишне арт кафе, яке знаходиться на Московській, 49. Кафе дуже приваблює своїм дизайном, адже кожен сезон він змінюється та створюється новий за допомогою усіляких підручних матеріалів, тому не дивуйтеся, якщо побачите люстри з пластмасових стаканчиків чи виделок. У Грифелі меню більш різноманітне, ніж у Сінема чи Молоці. Тут є вибір салатів, різних сендвічів і десертів. Любителі випити каву будуть задоволені її різноманіттям, а для тих, хто не п'є також є смачний чай на будь-який смак. Особисто я рекомендую чай "Суниця з вершками", до якого «пасує» десерт " Дядя Міша". Обов'язково скуштуйте, я гарантую, що ви точно не пошкодуєте. 




Хмільний Патрік
Хмільний Патрік – паб, що розташований на вулиці Спортивна, 9. Дизайн закладу надзвичайно привабливий, все зроблено в стилі справжнього англійського пабу. Особливість: заклад працює всю ніч, що є досить круто, адже знову ж, в Миколаєві після 11 кількість місць, куди ще можна піти, зменшується у геометричній прогресії. Тут ви зможете випити смачного пива, яке вариться у власній пивоварні пабу. Якщо ви захочете розважитись, то зможете пограти в настільний футбол або провести турнір з Beer pongу. Ще однією особливістю цього закладу є те, що сюди часто приїжджають гурти, і ви можете безкоштовно попасти на їхній концерт, послухати живу музику та поринути у незабутню атмосферу. Але звісно, всюди є свої мінуси, серед яких я б назвала достатньо високі ціни на їжу та повільне обслуговування.


0 коммент.:






Отправить комментарий