Баннеры

5 мая 2016 г.

"ЕКО-СУШКА" в центрі Миколаєва!



Дата: 7.05.2016 (субота) 
Час: 16:00-19:00 
Місце: Каштановий сквер (вул. Соборна) 

Організатори: ГО «Клуб сталого розвитку «Південна ініціатива» при підтримці фундації «Borussia», Польсько-американського Фонду Свободи, програми «RITA» (Przemiany w regionie), а також громадського медіа-ресурсу E C O H U B (ecohub.com.ua). 

Протягом всієї весни 20 ініціативних представників молоді Миколаївської області брали участь у освітньо-культурному проекті «Стань ЕКО-журналістом!», автором якого є громадський активіст та журналіст Оксана Новікова. Резолюцією проекту саме є міська фотовиставка «ЕКО-СУШКА», головною метою якої є висвітлення як екологічних проблем області (задля привернення уваги громадськості та знаходження методів їх вирішення), так і багатств та краси Миколаївської області, які варто надійно оберігати. На виставці буде представлено понад 100 робіт учасників проекту, миколаївських фотомитців та аматорів. 

Про проект «Стань ЕКО-журналістом!»: у ході проекту були проведені воркшопи (тренінги) з таких напрямів, як основи журналістики, медіа грамотність, журналістські розслідування, екологія та енергоефективность, а також візуальне мистецтво. Мета проекту: створення сильної, діючої групи еко-журналістів задля подальшого інформування, висвітлення доступної легкої інформації для населення Миколаївської області з питань енергоефекивності, раціонального використання ресурсів, екології та державної політики з даних питань місцевих та національного рівнів.

0 коммент.:






Отправить комментарий