Баннеры

31 марта 2015 г.

Дєдушка на Volkswagen South of Ukraine Fashion Days. Часть 3. Саме Fashion, як він є… Ілі 7-й км.

Що ж такоє дні фєшн ?


Неделя моды (Fashion Week) – основное событие модной индустрии, на котором ведущие дизайнеры разных стран в форме модных показов представляют свои коллекции на следующий сезон. Показы модельеров следуют друг за другом. Существуют Недели моды прет-а-порте, длительностью 6-7 дней каждая, и Парижская неделя Высокой моды, которая идет 4 дня.

На нєдєлю пока не дотягнули. Але все ще по переду. Дєло молодоє.

І так: хочецця с початку опрєдєліть, що ж ми побачили? І вкрай обідно, шо дєдушкє етого нєудайоцця. Ну, під категорію От-кутю́р (Haute Couture ) та прет-а-портэ́ дэ люкс (Pret-a-Porter de lux) явно не підпадають, так же і не підпадають навіть під обичне прет-а-портэ́ (prêt-à-porter).

Що це були за колекції? Чи це Limited edition (Лімітірованая коллєкція), чи то (Capsule collection) капсульная коллєкція?, (на капсульну тоже нє пахоже)…


Нєкоторіе увідєниє дєдушкой коллєкції, і коллєкцією назвати можна з натяжкою. Адже дєд просматривал авторскую концепцію по відношеню прімєняєміх матєріалов, хворми, базових конструкцій та стільових рішень. Дєдушка, хоча і нє мєстній аксакал, але деякі платтячка та брукі просто кричали: - «Нас пошито з тканини, яку купілі на сьомому кіломєтрє!» . Чи то дєдушка сільно прідіраєцця.

Не кожен дизайнер міг пофастацца цільносттю, єдинством стилю, образу, творчого метода, кольоровой гами та структури матєріалов.

От шо для дєдушкі єдність стіля і творчій метод.
(Де, коли, і з якої колекції світлина, дєд непам’ятає ).


Но хвотограхвія показатєльная.

А самоє главноє некоторіє просто не імєлі гайдлайна (развітіє центральной ідеї). Дєдушка не утєрждаєт шо абсолютно всі були безгайдлайнові, були, і не будет дєд брєхать. Но… хотілось у нєкоторих хотілось уточніть: - На пуркуя? На що воно? Ну, дєдушка отвльокся. Повернемося до огляду коллєкцій.


Наприклад, у дизайнерки Наталії Садурської, (ательє «ІЗЮМ»), було непанятна на що було це джинсове пляття? Воно вилетіло із общєй направленості її коллєкції. Ну, можливо, ето була ізюмінка всього показу, але ж тоді єйьо, цю ізюмінку, треба було випустити у хвіналі. Ще й мак на голові,виглядав як канагонка.

Коллєкції формуюцця с учьотом:
— ассортімента (коллекції одєжди, взуття, пальто, купальних костюмів та ін.);
— сєзонності (вєсна-лєто и осєнь-зіма);
— возрастних;
— конкрєтного назначєнія (одежина для сну, спортівних вєщєй);

Не понятно було в який сезон радить носити шкіру Владіслав Осіпов? Ну для літа трошке нє харашо, всьо жє пріти буде. А особенно жизнєнно важниє органи.



Дєд гадає що колекції повинні бути пєрспєктівні. Які воплощают модниє тенденції будущєго сєзона. Прі разработкє учитиваюцця прогнози моди і економічєской сітуаціі, тенденції развітія образа життя та ін.

З одним було ясно. У перший день все було економічно, через економічну ситуацію у країні.

Багато чого можна носити кожного дня. Але на погляд дєда не вистачало лоску, та оздоблення. Деякі речі, були просто з журналу «Колхозніца» або «Крестьянка». Викройки таких платтьов рясніли на сторінках цих журналів більш ніж 20 років тому. Дєдушка задумався: - де ж дизайнєрска робота? (Що ж такоє дізайнєр і з чєм єго єдять, ми розглянемо в наступній статті.). Тканини , не фсі звичайно, були нізкого качєства. Нєкоториє іздєля я б назвав « до пєрвой стіркі».

Вобщєм, любі мої читачі, робіть висновки самі, з учьотом всього написаного. А шоби составіть свойьо лічноє мнєніє, даю вам змогу погортати світлини з показів першого дня. У наступних статтях на вас ждьот: размишлєніє дідугана о работє дізайнєра, інтерв’ю з організаторкою днів моди Алєксандрою Волковою і огляд другого дня Volkswagen South of Ukraine Fashion Days.






 Дєвочку дуже хотєлось накормить

 Колекція була навіяна Стендалєм... не меньше
 Радували рожки
 І сині губи...



Видєліть общіє модниє тенденції і опрєдєлить тренди за один день, дєду пока нє удалось.

Як фсегда ваш прєданий дєдушка Юбер Гальянович.

0 коммент.:






Отправить комментарий