Баннеры

22 октября 2014 г.

Як стати здоровим?

Кожен із нас задавав собі це питання. Всі знають, що для того, щоб мати «у здоровому тілі здоровий дух» потрібно регулярно займатися спортом, але далеко не у кожного є витримка кожного ранку робити зарядку чи розпочинати день із пробіжки. Давайте розберемося, як все ж таки почати вести спортивний образ життя? 



























Почніть з малого: робіть декілька простих вправ кожного дня. Виділіть хоча б 10-15 хвилин, наприклад, щоб пострибати зі скакалкою чи поприсідати та виконати вправи на прес.



Потрібно розвивати у собі звичку. Тут варто згадати відоме правило «21 дня». Протягом цього часу ви повинні займатися тим, до чого потрібно звикнути, а після того, як мине 21 день, — ви набудете звичку. Якщо ж зірвалися, то швидше продовжуйте все те, що почали, адже, якщо ви будете зупинятися на півдорозі, то ви ніколи не доберетесь до фінішу. 



Наступний пункт: мотивація. Це один із найважливіших чинників, що призведе до успіху. Оберіть собі кумира. Так-так, саме кумира, особу, чий спортивний розвиток вам до вподоби. Або ж станьте кумиром самі для себе. Треба усвідомлювати для чого ви займаєтеся спортом. Він не тільки йде на користь вашому здоров’ю, а й робить вас привабливішими. Що ж, як не приємне відображення в дзеркалі вранці, створить гарний настрій на весь день? 



Уявіть собі, що ваш організм - це музичний інструмент. А, як більшість музичних інструментів, вони завжди потребують налаштування або, іншими словами, «підтягування струн», без яких цей інструмент стає звичайним непотребом. Струни - це ваші м’язи, яким вкрай необхідно постійно підтримувати тонус. 



Не робіть те, що вам не подобається. Оберіть для себе той вид діяльності, який будет приносити вам задоволення! Зараз існує безліч онлайн курсів, які можна виконувати які можна виконувати поруч з робочим столом чи у власному дворі. Підберіть собі те, до чого лежить душа. Та пам’ятайте, що заняття спортом вимагають неабиякої сили волі. Тому найголовніше - вірте в себе та свої сили. 





Не забувайте, що спорт без правильного харчування, режиму дня та відсутності шкідливих звичок, НЕ дасть вам тих бажаних результатів! 

УСПІХІВ! 

Матеріал взято зі студентського журнала «Вагант» № 6 (149) вересень`14 
Офіційна сторінка журнала: http://vk.com/chdu.vagant

0 коммент.:






Отправить комментарий