Баннеры

6 августа 2014 г.

SUMMER: to-do-list, або що потрібно встигнути зробити влітку

Ти стоїш на порозі універу. Сонце. Вітер. Сесія вже позаду. Нарешті така очікувана СВОБОДА. Нудні робочі дні вичерпались, своє все вже забрали. А далі літо, далі все те, про що ти мріяв, коли сидів на парах. Почуття розгубленості вже дихає тобі в чоло. З чого почати те літо? Що треба встигнути?.. Саме таким читачам ми рекомендуємо справи, які варто встигнути до вересня. 













ПОРАДИ ПРАКТИКАМ 



 Ох вже ці прагматики! Навіть влітку не дають собі розслабитися, намагаючись кожну хвилинку витратити з користю. Якщо ви саме така людина, то спробуйте включити в свій список наступні літні заняття. 

1. Навчись кататися на роликах. Тут можна обійтися без коментарів про користь подібного заняття. А крім користі буде ще й весело. 



2. Скуштуй якомога більше різних фруктів – не тільки «вітчизняних», а й екзотичних! Смачно? Дуже! І до того запасешся вітамінами. 



3. Влаштуй собі день краси та здоров'я. (Це, звичайно, стосується дівчат.) Побалуй себе масажем, шоколадними ваннами, зроби карколомний манікюр і педикюр – все тільки покращить і фізичний стан, і зовнішній вигляд, і, звичайно ж, настрій. 
4. Дізнайся які лікарські трави ростуть у твоїй місцевості та їдь їх збирати. Може після цього ти застосовувати їх і не будеш, але таке тісне спілкування з природою благотворно вплине на організм. 



5. Влаштуй променад по історичним місцям свого міста та захвати з собою фотоапарат. І про місто нове дізнаєшся, і гарними фотографіями можна похизуватись. 




 ПОРАДИ РОМАНТИКАМ 

 У романтиків на світ зовсім інший погляд. Якщо ти саме такій, то дай цього літа собі насолодитися красою кожного дня. Думаю, якщо ти романтик, то знайдеш прекрасне у звичайних речах. 

1. Пробіжись босоніж по траві рано вранці або після дощу. 
2. Зустрінь захід сонця з коханим на березі моря (чи ріки), сидячи біля самої кромки прибою. 



3. Знайди збірку улюблених віршів і вивчи кілька рядків.



4. Піднімись на дах з картою зоряного неба і знайти найкрасивіші сузір'я. 
5. Побудь дитиною – пускай мильні бульбашки, малюй яскраві картинки, зачерпнувши фарби руками з баночки, лови метеликів. 



 ТРОХИ ЕКСТРИМУ 

 Такі відважні люди, як екстремали, знають як зробити своє літо незабутнім. Навіть якщо ви до екстриму ставитеся із засторогою, спробуйте влітку зробити деякі речі, які вважаєте екстремальними саме ви. 

1. Зроби татуювання (наприклад, хноєю), пофарбуй волосся в незвичайний колір, зроби екстремальну стрижку. Є бажання стати твором мистецтва? Боді-арт тобі допоможе. 


 2. Стрибни з парашутом – море незабутніх відчуттів забезпечено.



 3. Рушай з друзями на відпочинок «дикунами». Тільки все, як годиться – з наметами і кілометрами дикої природи. 

 Зроби своє літо незабутнім, адже ти того вартий! Пам’ятай, щоб ти не обрав, не зупиняйся на одному із пунктів! Дай волю емоціям та самому собі. 
 Життя прекрасне!


Автор - Аліна Архипенко

Матеріал взято зі студентського журнала «Вагант».
Офіційна сторінка журнала: http://vk.com/chdu.vagant

0 коммент.:






Отправить комментарий