Баннеры

13 августа 2014 г.

Переехав в Николаев. Часть 2. Бохо-шик

Мы продолжаем публиковать авторские опусы нашего крымского переселенца. Сегодня вашему вниманию откроются стёбные, но в тоже время полезные советы.



Дєдушка старий, і нажаль не в змозі читати trickle-up и trickle-down fashion theories. Но всьо же, дєдушке дуже інтєрєсно куда нєсьотся мода. Щоб бути в трєндє, щоб, коли він піде годувати вранці свиней і вони його не захрюкали, дєдушка продолжа розбирацця разом з вами у нових, і не дуже нових , я би сказав: - ультрасовремьонних направленнях моди.



Гуляючи вечорами містом , після того як свині нагодовані, дедушка нємножко розтроївся. У місті панує пляжна мода, у сочетании високіх підборів і коротких шортіків, шо нє скрою, дедушкє нравицця, а все щось не те.



Хотілося щоб у місті поселілся бохо-шик. Цей напрямок моди як раз підходить для літньої пори. І так, почнемо розбиратися шо воно такоє, і з чєм його їдять… Бохо-шик – прєдставляєт собою яскраву мішанину одразу декількох тєчений: гранжа, хіпі (помню як ми з бабцьою хіпували… ой молодість, молодість), вінтажа, фолка, мілітарі, етнічної теметики та циганської одежини.



Цей стиль вирізняється нєкоторой нєбрежностью, тим подчьоркивая індивідуальність і шарм шанувальників такого одягу. Тут, як кажецця дєдушке, головне не перемудрити з нєбрежностью, щоб вона не перейшла у неохайність. Якщо последнєє буде домінувати у ансамблі то коли ви вийдете в люди, не удівляйтєсь, що вам почнуть давати на хлебушек.



Бохо-шик: стилєвиє особєності.
Не дивлячись на вєнігрєт (кстаті, улюбленнй дєдушкін салат), з різних елемєнтов і тєченій, бохо-шик все ж імєєт свої стилєвиє чєрти.

1.Многослойность або багатошаровість.

В рамках етого стилю гармонійно комбінуєцця одежа різной довжини і самых необичних фасонів. Сарафани и юбки носять поверх леггинсов або укороченних штанів, а рубашки и платтячка сочєтають с безрукавками и жилєтами. Платки і шалі дєлают стіль єщьо болєє богємным і нєобычним. Так шо, це колись давно барішні вагались і сомнєвалісь: - чи шалю, чи мантилью, тутечки можна і шалю, і мантилью. Но дедушка прєдостєрєгаєт, тут нужно тримати сєбя в руках.

2. Кольори

Стиль пропонує усілякі принти і самі яркіє, неочікуванні забарвлення. І разом з тим допускаєт пастельні відтінки сірого, блакитного і рожевого кольору, що створює воздушность і льогкость і нєжность образу. Дедушка напомінаєт – відтінки, тільки відтінки а не свинячий коміксів колір. А то зараз, деякі дівчатка (і не тільки дівчатка),так ходять , шо у дєдушкі очі болять. Дєдушка називає єті кольори – «вирві глаз».

3.Матеріали

У цому стилі єсть свої традиційна тканина: Вєльвєт, груба вовна, оксамит, шкіра, органза, мєх, замша. Поряд з ними у рамках бохо-шик популярниє натуральниє матеріали: бавовна, льон, шовк. (Опять же це самі гарні летніє і любиміє дєдушкой ткані льон і бавовна, ще канєшно и конопляна тканина любима, але то вже інший разговор).



4. Декорированіє и отделка

Багатий и эпатажний стиль бохо-шик трєбуєт от нарядов щедру декоративную отдєлку: Мереживом, воланами, оборками, лєнтами, бахромой.

Одежа обов’язково повинна бути украшена яскравим шиттям , квітковими принтами, народними орнаментами обо этнічєскими узорамі. Дедушка прєдостєрегає: ватнікі не підходять, нє, ну якщо їх гарно відгаптувати українскою вишивкою то навєрно можна. І назвати це вишеватніком.))))



Одєваться в стиле бохо-шик нескладно, але для цого необхідно оволодіти всєми тонкостями етого іскусства. Якщо це не зробити свині і не тільки, засміють. Коли збиратимете ансамбль у стилі бохо-шик треба пам’ятати основні вимоги:

а. Найдорожчими прєдмєтами у вашому наряді повинні бути аксессуари: сумки, туфлі, украшєния. (портупея, калоші тощо)

б. Не одягайте повністю речі однієї марки (якою б вона відомою не була), це важаєцця мовєтоном, доречі дєдушка тоже так щіта.

в. Не бійтесь мішати самі різні стили и направленія. Дєдушка попереджає, не пєрєусєрдстуйтє!!! У всякому бєзумії повина буті мєра.

Г. Не стоіт копіровать образи, створені дизайнерами на подіумі, вибирайте тілько ті тренди, які підкреслять ваші переваги.

Дєдушка надєєтся, шо це кому-то допоможе, на сєбє вєчєром провєріт, на реакції домашної худобі, та все ж я увєрен шо удої моєї корови увєлічаться утроє! А по цьому будьмо уважні, мода крокує всюди, головне не стати її безмовною маріонеткою! Але нащо ж я тут з’явився?



З повагою, Дєдушка Юбер Гальянович.

0 коммент.:






Отправить комментарий