Баннеры

7 марта 2016 г.

Запрошуємо молодь до єдиної у Миколаєві Майстерні Екологічного Громадського Активіста!

У четвер, 3 березня, у малій залі обласної державної адміністрації відбулася прес-конференція з нагоди відкриття «МЕГА» – Майстерні Екологічного Громадського Активіста. Створивши осередки проекту «МЕГА» у всіх регіонах України, можна з легкістю залучати та навчати активістів різних міст бути свідомими, більше знати, дбати про навколишнє середовище, знаходити та об’єднувати однодумців з однаковими цінностями, для яких це теж є важливим. 






















Модератором прес-конференції була Галєнко Катерина Ігорівна, яка є координатором проекту та ініціативи «Дерева миру» в Миколаєві. До ініціативи зголосилися долучитися вже 50 країн світу, учасники міжнародного руху «Lets do it, World!», який об’єднує 112 країн. Ініціатива є безстроковою, тому протягом року/років, в залежності від кліматичних умов, свідомі активісти різних країн, різних національностей будуть висаджувати Дерева Миру!



Головними напрямками ініціативи є усвідомлення важливості миру, об’єднання представників національних спільнот в Україні та за кордоном. Учасниками прес-конференції стали: 
Богдан Кошмал – спів-координатор проекту «МЕГА» в Миколаєві, член ГО «Молодіжний рух «Молодь за права людини». Тема: «Реалізація локальних еко проектів та ініціатив, діяльність «МЕГА» в Миколаєві». 
Катерина Літвінова – спів-координатор проекту «МЕГА» в Миколаєві, еколог. Тема: «Всеукраїнський проект «МЕГА» – етапи реалізації». 
Катерина Галєнко – координатор проекту «МЕГА» в Миколаєві, член ГО «Клуб сталого розвитку «Південна ініціатива». Тема: «Всесвітня ініціатива «Дерева Миру». Реалізація ініціативи в Миколаєві». 



Оксана Новікова – член ГО «Клуб сталого розвитку «Південна ініціатива». Тема: Проект «Стань ЕКО-журналістом!» 
Віктор Сікаленко – голова правління ГО «Клуб сталого розвитку «Південна ініціатива», координатор проекту «Дерева Миру» в с. Лимани. Тема: «Важливість збереження та відновлення зелених зон Миколаївської області». 
Анна Ганжул – президент ГО «Молодіжний рух «Молодь за права людини». Тема: Проект «Квітуче місто Миколаїв».



Вже зовсім скоро у різних містах відкриються «Майстерні Екологічного Громадського Активіста», які стануть центрами поширення імпульсів свідомого життя і будуть реалізовувати низку екологічних проектів та ініціатив. «Майстерня Екологічного Громадського Активіста» продовжує залучати однодумців та активістів: людей, які мають бажання змінювати своє сьогодні, свої звички, експериментувати, дбати про навколишнє середовище, навчитися організовувати проекти.



Аби стати учасником нашої Майстерні та отримувати знання (навіть дистанційно) та новини можна реєструватися ТУТ.
Майстерня Екологічного Громадського Активіста: http://vk.com/eco_school_weca
Ініціатива «Дерева Миру»: http://vk.com/treesofpeace 


0 коммент.:






Отправить комментарий