Баннеры

8 сентября 2014 г.

Переехав в Николаев. Часть 4. Оригами

Наш постоянный автор — переселенец из Крыма продолжает радовать читателей своими опусами. Сегодня "дедушка" попытается разобраться и немного рассказать о японских особенностях в сфере моды.


Доброго часу доби!
Дєдушка продолжа розбирацця разом з вами у нових, і не дуже нових направленнях моди.

Дедушка какось зайшов на японческий сайт, и нємножко….. яка кажуть похудел. Ну понятно шо японці відомі такими торговими марками як: Canon, Casio, Fuji, Hitachi, Honda, Mitsubishi, Nintendo, Toyota, SONY. Ну і скільки там відомих модельєров? Нє ну їх там багато, але сядьте і бистренько, не задумиваясь, скажіть декілька імен.

Дедушкі приходить в голову Йоджі Ямамото, Іссей Міяке, ну і пальцем в нєбо – Муракамі, єто імя всплило в головє, і как оказалось шо їх два:  то писатель, а Такаші Муракамі — дизайнер. Ну і все. А іх очень много. Та дєдушка нє про ето.


Деду інтересно друге, як японські мозги работают. От напрімєр: орігамі, ну єто такіє поделкі із бумагі, а подивіться шо вони роблять, казалось обична сумка…




Вобщє, японска мода очєнь чудернацька, якщо Вам буде дуже цікаво, то дедушка зробе нєбольшой огляд основних, і не дуже основних японських тєченій моди. Але сєводня ми говорім про орігамі в одьожке японців.



Дедушка удівляєцця работоспособності цих японців, іхня Япона-мама повинна бути гордою з цього приводу. Согласітесь, шо це дуже хороше, коли люди не просто шиють штанці або платтячко по готовим викройкам, а сидять і мудрують.



Нє, конечно дедушка б так за пенсією не пішов. А для молодьожі, це не погані ідеї для творчого підходу до свого образу.

Також японці возвєлі просто памятнік косому крою. Дедушка конечно не от всєго в васторгє, але єсть вєщи на які любо дорого подивицця.


Одразу видно, шо на класічєский крой японцям, буквально, нас….ть. Так шо дівчатам, які не прогулювали урокі праці, які знають як тримати голку, дедушка крічіт - ВПЄРЬОД!

Не зважайте на рівності і нерівності. Експерементуйте!

---
Прошлые материалы от нашего автора

Переехав в Николаев. Часть 3. Вышиванки
Переехав в Николаев. Часть 2. Бохо-шик
Переехав в Николаев. Часть 1. Мода

0 коммент.:






Отправить комментарий