Баннеры

20 февраля 2015 г.

Молодіжний форум Східного партнерства вирішує проблеми безробіття

10-12 лютого 2015 року в м. Рига (Латвія) відбувся Молодіжний форум Східного партнерства. У Форумі взяла участь – Анна Ганжул, президент громадської організації «Молодіжний рух «Молодь за права людини». 
























Захід зібрав більше 240 лідерів громадських організацій, молодіжних працівників і педагогів, представників державних установ, підприємців, науковців та інших фахівців з 27 країн світу. Цьогорічний Молодіжний Форум Східного Партнерства був спрямований на налагодження партнерських стосунків між молодіжними громадськими організаціями та державними структурами країн Східного партнерства, ознайомлення з новими молодіжними програмами Європейського Союзу, розвиток інноваційних рішень для зниження рівня безробіття серед молоді шляхом підвищення між секторального співробітництва на місцевому, національному та міжнародному рівні.



Два дні молодь працювала над практичними пропозиціями. За досить короткий час учасникам Форуму вдалося розробити нові шляхи вирішення проблеми безробіття серед молоді та проаналізувати можливості для адаптації різних існуючих міжнародних програм співробітництва в цілях підвищення можливостей працевлаштування молодих людей. 



Форум надав можливість молоді з різних країн світу обмінятись досвідом та згодом втілювати найкращі міжнародні практики у своїх країнах. Дані напрацювання були викладені у формі політичних рекомендацій від молоді, які будуть презентовані 21-22 травня 2015 р. на самміті ЄС в Ризі, одним з головних питань якого стане розвиток напряму «Східного партнерства» Європейського Союзу. 



Дякую всім учасникам української делегації за дружню компанію та сподіваюсь на співпрацю у майбутньому!






















Автор - Анна Ганжул

0 коммент.:






Отправить комментарий