Баннеры

24 августа 2012 г.

Зі святом, Миколаїв! З Днем Незалежності України! – святкові заходи у місті

Кожного 24 серпня, починаючи ще з 1991 року, кожен українець святкує державне свято – День Незалежності України. Саме в цей день, в кожному з нас, виривається на зовні патріотичний дух, любов до країни та відчуття національної приналежності. Нажаль, у багатьох просинаються такі емоції тільки під час свят, але кожен може це змінити. 4young, як інформаційний портал без політики та кріміналу хоче привітати усіх громадян держави і головне, щоб ми завжди добре жили в своїй незалежній державі мирно та дружньо. 
День Незалежності – це державне свято, яке відзначається щорічно на честь прийняття Верховною радою УРСР «Акта проголошення незалежності України», що прийнято вважати датою утворення держави Україна в сучасному вигляді. Можна багато вести спорів щодо незалежності , її набуття, а ще актуальнішим є питання про новий закон набуття статусу регіональних мов, але все це ніщо на фоні того, що 24 серпня – це свято великої держави України з великим потенціалом, в якій проживає багато людей, які зможуть її розвивати та робити кращу. Редакція бажає всій Україні процвітання та добрих активних ,обізнаних в українській культурі та історії не тільки минулих років, але й сучасних митців, громадян! 

Сьогодні, 24 серпня, кожен миколаївець та будь-який гість зможе відвідати багато святкових заходів, але 4young висвітлить найяскравіші культурні події.
З 10.00 на вул. Радянській розпочнеться Ярмарок виробів ручної роботи "Планета Hand-Made".
У 16.00 біля магазину «Сотка» пройде святковий флешмоб від організації «Креативна Молодь».
У 17.00 на вул. Радянській відбудеться Парад Вишиванок . Також на головній вулиці міста можна насолодитися концертом а після о 18-ій годині ще й спробувати найбільшу піццу, яку приготує і доставить АРТ-кафе «Грифель». Розмір піци буде близько 10 кв. метрів, яка буде нагадувати собою обриси України.

У 20:00 у ресторані «Старгород» відбудеться великий святковий концерт cover- группи «Патіфон».

Вдалого дня та святкового настрою! 

Підготовила матеріал Лідія Ємєлєва за інтернет-джерелами  
Фото: інтернет

0 коммент.:






Отправить комментарий